214

munkaadó

4 038

dolgozó

34 000

jelentkezés

Kérem, adja meg, milyen munkakörben, mekkora létszámra van szüksége! 

Pár napon belül megküldjük ajánlatunkat. Tájékoztatást kérhet, hogy adott létszámigény és költségkeret mellett milyen altrenatívái lehetnek: a közvetítés, kölcsönzés esetleg diák vagy nyugdíjas foglalkoztatás volna-e előnyös cégénél.

Ha Ön álláskereső, friss munkalehetőségekért kattintson ide

Ajánlatkérés dokumentum feltöltésével

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat. A kapott információk alapján kidolgozzuk írásos ajánlatunkat.

Az árajánlat kidolgozása ingyenes és minden kötelezettség nélküli.

Dokumentum feltöltése

Árajánlatunk kidolgozási ideje: 2-3 munkanap

A kölcsönzött vagy közvetített munkavállaló néhány héten belül kezdhet cége telephelyén. Megkönnyítjük Önnek a munkaerő-felvétel folyamatát: 

  • Elvégezzük az álláshirdetés elkészítését, feladását, publikálását
  • A leendő főállású alkalmazottat az Ön szempontjai szerint előszűrjük, telefonos és személyes interjút folytatunk vele, igény szerint teszteljük is
  • Az eredményeket riportban összefoglalva küldjük meg Önnek

Mindegy, hogy főállású munkatársat keres, vagy részmunkaidős alkalmazottat, esetleg nyugdíjas vagy pályakezdő munkavállalót szeretne felvenni, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik.

A diák vagy nyugdíjas munkaerő foglalkoztatása speciális előszűrést és munkaerő-szervezést igényel, melyet elvégzünk cége helyett. Segítünk mérlegelni, hogy munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, esetleg alkalmi munkák, részmunkaidős foglalkoztatás esetén 30-50%-os adókedvezménnyel a diák- vagy nyugdíjas szövetkezeti munkavállaló alkalmazása lenne a legmegfelelőbb cége számára.

Kölcsönzés, outsourcing vagy diák és nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás esetén még a munkaügyi adminisztrációt, hatósági bejelentést és a bérszámfejtést is folyamatosan elvégezzük vállalata helyett, míg a szakmai irányítás Önnél marad. 

A fluktuáció, általános munkaerőhiány vagy toborzás-kiválasztás területén jelentkező kapacitáshiány esetén gyors, garanciákkal biztosított személyügyi szolgáltatást kap.

Nagy tapasztalatunk van a termelés-gyártás területén, logisztikában, betanított munka, szakmunka területén valamint adminisztratív, ügyfélszolgálati, kereskedelmi munkakörök betöltésében. A gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépipar előszeretettel használja ki az atipikus foglalkoztatási formák előnyeit. Betanított és szakmunkásokat, műszakvezetőket, technikusokat, mérnököket és irodai dolgozókat is munkaerő-kölcsönzők bevonásával alkalmaznak. A logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi szektor gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő álláskeresőkkel, hogy aztán főállásúként kínáljon számukra karrierlehetőséget.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.

Híreink

Rólunk mondták

Garanciák

Társaságunk a munkaerő kölcsönzés és közvetítés törvényi feltételei szerint működik. Szerződésben rögzített garanciáink szavatolják a szolgáltatás színvonalát, ezáltal az Ön elégedettségét:

ISO9001
  • Munkaügyi központ által kiállított regisztrációs számuk: BP/0701/10103-1/2017-1702
  • Társaságunk rendelkezik szolgáltatási és felelősségbiztosítással
  • Cégünk az MMOSZ (Magyar Munkaerő-kölcsözők Országos Szövetsége) alapító tagja
  • Árgarancia: Vállalkozási díjainkon felül nincsenek rejtett költségek. Csak indokolt, mindkét szerződő fél által közösen jóváhagyott esetben változhatnak. (pl. adóváltozások)
  • Törvényes foglalkoztatás: Cégünk szerepel a NAV által nyilvántartott köztartozásmentes cégek listájában, mely Önök számára is online ellenőrizhető
  • Minőségbiztosítási rendszer: ISO 9001:2015, Sorszám:100-0370 
  • Pénzügyileg stabil Bisnode A minősítés, amivel a magyar cégek csak 7,5%-a rendelkezik

Bisnode tanusitvany

Referenciák

Coty

Magyar Telekom

Vodafone

Deichmann

Magyar Posta

Walmark

AC Nielsen

ENSZ

MET

Alcoa

Emerson

Nestlé

Amgen

Europe Assistance

NIF

Auchan

Flextronics

OBI

Ave

G3 Worldwide

OMV

Avon

GE Hungary

Philips

Banco Primus

GlaxoSmith Kline

Polifoam

Boscolo Hotel

Hewlett-Packard

Richter

Budapest Bank

Huawei

Ricoh

C&A

Hungaropharma

Roche

Chinoin

Invitel

Sandoz

Citibank

Kone

Telenor

Coca-Cola

Kühne

Tesco

Contitech Rubber

Lease Plan

TNT

Continental

Lidl

Triumph

HR Trendek

Rendszeresen tájékoztatjuk a munkaerő-piaci aktualitásokról, HR trendekről, akciókról.