Az elmúlt két évtizedben a munkaerő-kölcsönzés és egyéb atipikus foglalkoztatási formák elterjedése meghatározó szerepet játszott az Európai Unió és Magyarország munkaerő-piaci rugalmasságának növelésében.

Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ) tagjai, évtizedes hazai foglalkoztatási tapasztalataikat kihasználva szeretnék a rugalmas munkavégzési formák előnyeit megismertetni, mind a piaci szféra szereplőivel, mind a munkavállalókkal, és ezzel elősegíteni a munkahelyteremtést és a munkahelyek stabil megőrzését.

A Humán Centrum Kft. alapító tagként támogatja az MMOSZ céljait: a hatóságokkal és jogalkotókkal való együttműködést, hogy a munkaerő-kölcsönzés minden szereplője számára elfogadott, és az unióhoz hasonlóan rugalmas és népszerű foglalkoztatási formává váljon. Társaságunk és érdekvédelmi szervezetünk kész mind a munkavállalókat, mind a foglalkoztatókat pontosan és naprakészen tájékoztatni az iparági gyakorlatról, a törvényi szabályozásról, gazdasági előnyökről, a foglalkoztatás és a munkavállalás biztonságáról.