Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy mindkét vállalatrész alapos felkészültségről, magas színvonalú munkavégzésről és kompromisszumkészségről tett tanúbizonyságot együttműködésünk során. Mind a diák, mind a felnőtt foglalkoztatásban azonos szakmai precizitással, igényességgel és segítőkészséggel találkoztunk, ha új munkaerőigénnyel fordultunk hozzájuk. 
Számunkra külön szimpatikus volt azt tapasztalnunk, hogy az adott pozícióra történő toborzás alkalmával igyekeztek szem előtt tartani nemcsak a munkavállaló felé támasztott elvárásainkat, hanem törekedtek a legfelkészültebb, szakmailag leginkább kompetens jelölt megtalálására, még ha ez többletfeladatot is jelentett a számukra. 
A diákfoglalkoztatás előnyeit is főképp a Mind-Diák Szövetkezettel való kapcsolatunk során ismertük meg, s ugyanazt a szervezési és kompromisszumképességet tapasztaltuk, amellyel a Humán Centrum Kft esetében is találkoztunk.

Pálfalvi Gabriella
Weinmayr CEC Kft
Személy és Pénzügyi vezető

Nagyon köszönöm az összes segítséget, és komolyan mondom Nélkületek sokkal nehezebb lett volna az életem itt. Az odaadás és támogatás, amivel felénk fordultok, messze túlmutat minden eddigi tapasztalatomon hasonló szolgáltatás esetén! 

Sziklási Szabolcs
AXN Magyarország Kft.

A Humán Centrum Kft. szerződéses kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon, pontosan precízen látja el. Munkavállalóikkal sikeresen képviselve szervezeti értékeinket, jelentősen elősegítették Társaságunk eredményes működését.

Ötvös Zsolt
ÉMÁSZ Hálózati Kft

A Humán Centrum Kft. 2009. október 1-től kölcsönöz és közvetít munkavállalókat Ziehl-Abegg Kft. részére. A kölcsönzött dolgozók átlagos állományi létszáma 110-130 fő között mozog. A Humán Centrum Kft. kapcsolattartói, projektvezetői folyamatosan rendelkezésre állnak, az általuk kínált szolgáltatást megbízhatóan és pontosan látják el. 

Szijártó Ferenc
Ziehl-Abegg Kft.
Ügyvezető igazgató

Egymondat :  Szeretek veletek közösen dolgozni :)

Pálné Fehér Mariann
CooperVision Kft

A Humán Centrum Kft szerződésben vállalt kötelezettségeinek mindenkor maradéktalanul eleget tett. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon, pontosan, precízen látja el. Mindenképpen kiemelendő a Humán Centrum Kft. rugalmassága az ügyintézésben és a kapcsolattartásban. Munkavállalóikkal, sikeresen képviselve szervezeti értékeinket, jelentősen elősegítették Társaságunk eredményes működését.

Kiss Éva
Edelmann Hungary Packaging Zrt.
Office manager