Nagyon köszönöm az összes segítséget, és komolyan mondom Nélkületek sokkal nehezebb lett volna az életem itt. Az odaadás és támogatás, amivel felénk fordultok, messze túlmutat minden eddigi tapasztalatomon hasonló szolgáltatás esetén! 

Sziklási Szabolcs
AXN Magyarország Kft.

A Humán Centrum Kft. szerződéses kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. Szolgáltatásait megfelelő szakmai színvonalon, pontosan precízen látja el. Munkavállalóikkal sikeresen képviselve szervezeti értékeinket, jelentősen elősegítették Társaságunk eredményes működését.

Ötvös Zsolt
ÉMÁSZ Hálózati Kft

A Humán Centrum Kft. 2009. október 1-től kölcsönöz és közvetít munkavállalókat Ziehl-Abegg Kft. részére. A kölcsönzött dolgozók átlagos állományi létszáma 110-130 fő között mozog. A Humán Centrum Kft. kapcsolattartói, projektvezetői folyamatosan rendelkezésre állnak, az általuk kínált szolgáltatást megbízhatóan és pontosan látják el. 

Szijártó Ferenc
Ziehl-Abegg Kft.
Ügyvezető igazgató

Egymondat :  Szeretek veletek közösen dolgozni :)

Pálné Fehér Mariann
CooperVision Kft

Mező Ágnes
Avon

Az ügyintézés gördülékeny, mind az interjúkat, mind pedig a beléptetést/kiléptetést illetően. Külön köszönöm a sok segítséget a toborzáson kívül eső kérdésekben (munkajog, bérezés, stb.) 

Perczel Zsombor
Samyang Biopharm

Horváth Éva
Duna-Vitex Kft.