Önéletrajz készítésével kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 100 olyan álláskeresőnek, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevők megismerhetik, hogy hol érdemes tájékozódni munkalehetőségekről, milyen apró hibákat kell elkerülni, amin sok múlhat.

Rendszeres CV ambulancia

Minden hónap utolsó hetében tartjuk önéletrajzírási tanácsadásunkat. Előzetes jelentkezését várjuk a cvambulancia@humancentrum.hu e-mail címünkre a tanácsadást megelőző héten. Kérjük levelében adja meg, melyik az Önhöz legközelebbi irodánk és önéletrajzát is csatolja mellékletben. A tanácsadás általában online vagy telefonon történik.

Társadalmi felelősségvállalási programjaink

A Humán Centrum Kft. esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak elhelyezkedni. Interjúk és állásbörzék alkalmával már az elmúlt 30 évben is rengeteg álláskeresőnek segítettünk az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek megismertésében.

Megváltozott munkaképességű dolgozók támogatása

Cégünk egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a megváltozott munkaképességűeket hosszú távon is a munkaerőpiacon tartsa. Megbízóival együttműködve keresi a megoldásokat, hogy  a megváltozott munkaképességű dolgozók is stabil tagjai lehessenek egy-egy vállalati csapatnak.

Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll cégünk fő tevékenységével, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacról kiszorult álláskeresőket, vagy a még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban résztvevő munkavállalók szakmai tapasztalatai, érdeklődése között, konkrét állásajánlattal is szolgálhatunk.