A Humán Centrum Kft. jelenlegi tulajdonosai, vezetői az 1993. évi alapítástól kezdődően irányítják a céget, mely jelenleg is 100%-ban magyar magántulajdonban van. A Humán Centrum Kft. főtevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, -közvetítés, amellyel az ország teljes területén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk az emberi erőforrás hatékonyságának növelése, fejlesztése és óvása, amely kiemelkedően fontos a vállalatok sikere szempontjából. E küldetés végrehajtásához két alapvető képességre lesz szüksége a HR területnek: versenyszemléletre és a megújulás képességére.                              
 

Garanciáink és minőségbiztosítási rendszerünk által a partnerek számára objektív bizonyítékot nyújthatunk arra, hogy szolgáltatásunk magas színvonalú, törvényes és szabályozott munkaerő-kiválasztási, projektvezetési és adminisztrációs folyamatokat eredményez. Így bármely városban azonos színvonalú és több ponton ellenőrizhető feladatokból álló szolgáltatással támogatjuk megbízóink működését.

A Humán Centrum Kft. esetében a felelős, átlátható működés már az alapítás óta elsődleges érték. Kizárólag törvényesen, bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatjuk kölcsönzött dolgozóinkat. Cégünk szerepel a NAV által nyilvántartott köztartozásmentes cégek listájában is.

A Humán Centrum Kft. az MMOSZ - Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége - alapító tagja. 

 

LinkedIn oldalunk: http://www.linkedin.com/company/human-centrum

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Human.Centrum