request quoteMunkaerő-kölcsönzés, -közvetítés, nyugdíjas szövetkezeti szolgáltatás

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat.

  • Tapasztalt munkavállalókat biztosítunk garanciával.
  • Tanácsot adunk, hogy adott létszámigény és költségkeret mellett a közvetítés, kölcsönzés esetleg diák vagy nyugdíjas foglalkoztatás volna-e előnyös cégénél.
  • Kölcsönzés, nyugdíjas- vagy diákszövetkezeti szolgáltatás esetén sem a bérköltsége, sem a statisztikai létszáma nem nő.

Ha Ön álláskereső, friss munkalehetőségekért
kattintson ide


Árajánlatunk kidolgozási ideje 2-3 munkanap

partners

Árajánlatkérés
Céges elérhetőségein
HR tanácsadónk kapcsolatba lép Önnel.

Kérjük, adja meg azt is, cégének milyen munkakörben, mekkora létszámra van szüksége!

Dokumentum feltöltése

Mindegy, hogy főállású munkatársat keres, vagy részmunkaidős alkalmazottat, esetleg nyugdíjas vagy pályakezdő munkavállalót szeretne felvenni, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik.

A diák vagy nyugdíjas munkaerő foglalkoztatása speciális előszűrést és munkaerő-szervezést igényel, melyet elvégzünk cége helyett. Segítünk mérlegelni, hogy 2024-ben a munkaerő-közvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, esetleg részmunkaidős foglalkoztatás esetén a diák- vagy nyugdíjas szövetkezeti munkavállaló alkalmazása lenne a legmegfelelőbb cége számára.

Kölcsönzés, outsourcing vagy diák és nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás esetén még a munkaügyi adminisztrációt, hatósági bejelentést és a bérszámfejtést is folyamatosan elvégezzük vállalata helyett, míg a szakmai irányítás Önnél marad. 

A fluktuáció, általános munkaerőhiány vagy toborzás-kiválasztás területén jelentkező kapacitáshiány esetén gyors, garanciákkal biztosított személyügyi szolgáltatást kap.

Nagy tapasztalatunk van a termelés-gyártás területén, logisztikában, betanított munka, szakmunka területén valamint adminisztratív, ügyfélszolgálati, kereskedelmi munkakörök betöltésében. A gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépipar előszeretettel használja ki az atipikus foglalkoztatási formák előnyeit. Betanított és szakmunkásokat, műszakvezetőket, technikusokat, mérnököket és irodai dolgozókat is munkaerő-kölcsönzők bevonásával alkalmaznak. A logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi szektor gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő álláskeresőkkel, hogy aztán főállásúként kínáljon számukra karrierlehetőséget.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.