Egy hajóban evezünk! Nekünk is fontos, hogy Ön állást találjon.

 

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk segítségével munkavállaló és foglalkoztató egymásra talál. Szükséges, hogy az elképzelések mindkét oldalon világosak legyenek és illeszkedjenek egymáshoz, a kétoldalúan megfogalmazott elvárásokat összehasonlítva informáljuk az Ön igényeihez leginkább igazodó munkalehetőségekről. Ennek érdekében regisztrálja magát adatbázisunkban, mely alapján képet kapunk képzettségéről, tapasztalatairól és elvárásairól az új munkahellyel kapcsolatban. Amikor partnereink hasonló feltételeknek megfelelő munkatársat keresnek, előzetes kapcsolatfelvételt követően értesítjük Önt és megszervezzük a találkozót a munkaadóval.

Társaságunk három évtizedes gyakorlatával számos munkaerőpiaci tapasztalat birtokába jutott. Ezek ismeretében felkutatjuk a vállalatok számára legmegfelelőbb munkatársakat, másrészt pedig a munkavállalók részére a megfelelő munkakört.

A munkaerő-közvetítés az Ön számára teljesen ingyenes és mindaddig él, míg Ön legalább 90 naponként belép felhasználói profiljába és szükség esetén frissíti adatait, önéletrajzát. Ha úgy érzi kis útmutatás segítheti a gyorsabb elhelyezkedést, tájékozódjon a Tanácsok Pályázóknak c. menüben.