Első lépésként találjon rá könnyen a lakhelyéhez legközelebbi és tapasztalatához leginkább illeszkedő munkára egyszerű szűrők beállításával. Mutatjuk hogyan:

A kiválasztott álláshirdetés alatt lévő űrlap kitöltéssel vagy e-mail küldéssel is jelentkezhet. Az előbbi gyorsabb és előnyösebb is az álláskeresők számára. De lássuk, mi legyen benne feltétlen a jelentkezésben.

Legfontosabb információk Önről és szakmai előéletéről:

  • Személyes adatok és elérhetőségeke-mail cím és telefonszám megadása gyorsítja a kapcsolatfelvételt
  • Iskolai végzettség – ebből lehet több is, elegendő a kapcsolódó végzettséget, tanfolyamot megadni
  • Szakmai tapasztalat – munkakör, iparág, időtartam (lehet diákmunka, szakmai gyakorlat is pályakezdőknél)

Egy ilyen önéletrajz néhány perc alatt akármilyen eszközön (pc, telefon, tablet) összeállítható. A Humán Centrumnál gyors, egyszerűsített regisztrációval is létrehozhat egy munkavállalói profilt. 

Próbálja ki! 

Ha nehézsége van, kérjük jelezze: hibajelzes@humancentrum.hu. Örömmel segítünk!

Miért előnyös a regisztráció?

  • Ha az álláshirdetés alatt lévő rövid űrlap kitöltésével weboldalunkon jelentkezik állásra, akkor e-mail címe visszaigazolása után a későbbiekben több munkalehetőségre is egyszerűen, csupán egy-egy kattintással pályázhat.
  • A jelentkezési űrlap kitöltése esetén garantáljuk, hogy a kiválasztási döntésről írásban visszajelzést kap. 
  • A megadott szakmai tapasztalatok, végzettségek ismeretében tudunk kínálni olyan munkalehetőségeket, melyek elkerülték a figyelmét.

Regisztráció

 

+1 Álláskeresés kényelmesen: Adja meg, hol és milyen iparágban vagy munkakörben dolgozna és mi e-mailben értesítjük Önt a megnyíló álláslehetőségekről. Nem kell böngésznie többet munkalehetőségek után!

Kényelmeseknek

 

Ha Ön szívesen részt venne ingyenes egyéni felkészítésben, arra is van lehetőség. Jöjjön el hozzánk és segítünk összeállítani egy jobb önéletrajzot!