Tartson velünk 2023-ban is! Infógrafikák, törvényi változások gyakorlati értelmezése, bérfelmérés és sok-sok hasznos munkaerő-piaci háttérinformáció, melyek segítik Önt HR kérdésekben.

Miért hasznos, ha a Humán Centrum HR tippjeit megismeri?

A Humán Centrum 1993-as alakulása óta, számos gazdasági környezetben és szabályozás mellett is folyamatosan, stabilan működött. Pontosan azon módszerek és információk birtokában működött a cég és vált több mint 1500 főt foglalkoztató HR szolgáltatóvá, mint amit Olvasói figyelmébe is ajánl.

Működésünk során számos kritikus helyzettel találkoztunk, és több nehéz döntésünk is volt. Ezeket a kritikus helyezeteket megoldva nőttünk országos hálózatú, stabil szakmai és anyagi hátterű céggé. Folyamatos fejlődésünk mozgatórugói a munkatársaink. A megfelelő dolgozók kiválasztása, fejlesztése és megtartása egyik legfontosabb feladata a HR osztályoknak. Ebben szeretnénk tapasztalatainkkal segíteni Önt, akár mikrovállalkozás, akár KKV vagy nagyvállalat személyügyi feladatait kell ellátnia.

Használja ki 30 év alatt több mint 500 partnerünknél sikeresen alkalmazott szakmai megoldások előnyeit. Csatlakozzon Olvasóinkhoz!


HR szakemberünk egy-két napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!