HR tanácsadás

Minden cégvezető számára fontos megismerni és kontrollálni, hogyan lehet gazdaságosan, de a törvényi előírások betartásával működtetni a HR folyamatokat. A vállalat erőforrásai között az emberi tényező az egyik legérzékenyebb és legnagyobb költségelemet jelentő tétel, ezért kiemelt fontossága van .

Bővebben

Toborzás hiányszakmákban

A tehetségek és hiányszakmák művelőinek felkutatása, figyelmük felkeltése, és megnyerésük változatos technikákat és erőforrásokat igénylő feladat.

Bővebben

Egyedi toborzás-kiválasztás

Társaságunk az Ön igényei szerint alakítja, fejleszti a toborzás-kiválasztási szolgáltatás elemeit. Olyan moduláris szolgáltatásokat kínálunk, melyeket külön-külön és egymással kombinálva is igénybe vehet, alkalmazkodva vállalata elvárásaihoz és lehetőségeihez. 

Bővebben

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés szolgáltatás igénybevételével ügyfeleink is élvezhetik annak előnyét, hogy a Humán Centrum Kft. az elmúlt évek során közel 70.000 saját dolgozójának bérügyvitele kapcsán nagy tapasztalatra tett szert, és a naprakész jogszabályismereteknek köszönhetően körültekintően jár el.

Bővebben

Munkaügyi és TB ügyintézés

A cégvezetők figyelme sok területre kell, hogy kiterjedjen, megannyi jogszabályi előírást kell betartani, mely különösen igaz az olyan, folyamatosan változó feladatra, amilyen a munkaügyi és TB ügyintézés. Cégünk e területen naprakész jogszabályismerettel rendelkező munkaügyi és TB ügyintéző munkatársakkal, több éves tapasztattal és megfelelő infrastruktúrával áll rendelkezésére.

Bővebben