100

munkaadó

2 200

dolgozó

31 000

jelentkezés

request quoteMunkaerő-kölcsönzés, -közvetítés, nyugdíjas szövetkezeti szolgáltatás

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat.

  • Tapasztalt munkavállalókat biztosítunk garanciával.
  • Tanácsot adunk, hogy adott létszámigény és költségkeret mellett a közvetítés, kölcsönzés esetleg diák vagy nyugdíjas foglalkoztatás volna-e előnyös cégénél.
  • Kölcsönzés, nyugdíjas- vagy diákszövetkezeti szolgáltatás esetén sem a bérköltsége, sem a statisztikai létszáma nem nő.

Ha Ön álláskereső, friss munkalehetőségekért
kattintson ide


Árajánlatunk kidolgozási ideje 2-3 munkanap

partners

Árajánlatkérés
Céges elérhetőségein
HR tanácsadónk kapcsolatba lép Önnel.

Kérjük, adja meg azt is, cégének milyen munkakörben, mekkora létszámra van szüksége!

Dokumentum feltöltése

Mindegy, hogy főállású munkatársat keres, vagy részmunkaidős alkalmazottat, esetleg nyugdíjas vagy pályakezdő munkavállalót szeretne felvenni, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik.

A diák vagy nyugdíjas munkaerő foglalkoztatása speciális előszűrést és munkaerő-szervezést igényel, melyet elvégzünk cége helyett. Segítünk mérlegelni, hogy 2024-ben a munkaerő-közvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, esetleg részmunkaidős foglalkoztatás esetén a diák- vagy nyugdíjas szövetkezeti munkavállaló alkalmazása lenne a legmegfelelőbb cége számára.

Kölcsönzés, outsourcing vagy diák és nyugdíjas szövetkezeti foglalkoztatás esetén még a munkaügyi adminisztrációt, hatósági bejelentést és a bérszámfejtést is folyamatosan elvégezzük vállalata helyett, míg a szakmai irányítás Önnél marad. 

A fluktuáció, általános munkaerőhiány vagy toborzás-kiválasztás területén jelentkező kapacitáshiány esetén gyors, garanciákkal biztosított személyügyi szolgáltatást kap.

Nagy tapasztalatunk van a termelés-gyártás területén, logisztikában, betanított munka, szakmunka területén valamint adminisztratív, ügyfélszolgálati, kereskedelmi munkakörök betöltésében. A gyógyszeripar, élelmiszeripar, gépipar előszeretettel használja ki az atipikus foglalkoztatási formák előnyeit. Betanított és szakmunkásokat, műszakvezetőket, technikusokat, mérnököket és irodai dolgozókat is munkaerő-kölcsönzők bevonásával alkalmaznak. A logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi szektor gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő álláskeresőkkel, hogy aztán főállásúként kínáljon számukra karrierlehetőséget.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.

Híreink

Rólunk mondták

Garanciák

Társaságunk a munkaerő kölcsönzés és közvetítés törvényi feltételei szerint működik. Szerződésben rögzített garanciáink szavatolják a szolgáltatás színvonalát, ezáltal az Ön elégedettségét:

 
  • Kormányhivatal által kiállított regisztrációs számuk: BP/0701/10103-5/2017
  • Társaságunk rendelkezik szolgáltatási és felelősségbiztosítással
  • Cégünk az MMOSZ (Magyar Munkaerő-kölcsözők Országos Szövetsége) alapító tagja
  • Árgarancia: Vállalkozási díjainkon felül nincsenek rejtett költségek. Csak indokolt, mindkét szerződő fél által közösen jóváhagyott esetben változhatnak. (pl. adóváltozások)
  • Törvényes foglalkoztatás: Cégünk szerepel a NAV által nyilvántartott köztartozásmentes cégek listájában, mely Önök számára is online ellenőrizhető
  • ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk
  • Pénzügyileg stabil Bisnode A minősítés, amivel a magyar cégek csak 7,5%-a rendelkezik

 

Dun & Bradstreet tanusitvany
Referenciák

Cooper Vision

Magyar Telekom

Vodafone

Generali

Rotary

Walmark

AC Nielsen

ENSZ

MET

Alcoa

Emerson

Nestlé

Amgen

Europe Assistance

Goodyear

Auchan

OBI

Allianz

G3 Worldwide

OMV

Avon

GE Hungary

Philips

Banco Primus

GlaxoSmith Kline

Polifoam

Boscolo Hotel

Hewlett-Packard

Richter

MBH

Huawei

Ricoh

C&A

Hungaropharma

Robert Bosch

Chinoin

Jysk

Sandoz

Citibank

Kone

Yettel

Kühne

Tesco

Contitech Rubber

Lease Plan

TNT

Continental

Lidl

Triumph

Konica-Minolta

HR Trendek

Rendszeresen tájékoztatjuk a munkaerő-piaci aktualitásokról, HR trendekről, akciókról.