Többféle módon mutathatjuk be Önt a munkaadóknak

  • Toborzás alkalmával a Humán Centrum Kft. megjelenteti weboldalán és kapcsolódó állásportálokon az álláshirdetést. A hirdető cégek kérhetik, hogy csak az elvárásoknak megfelelő (pl. iskolai végzettség, nyelvtudás, szakmai tapasztalat) jelentkezők anyagát továbbítsuk. Arra is van példa, hogy az összes jelentkező önéletrajzát látni szeretnék. A telefonos előszűrést, személyes interjúkat már ügyfelünk végzi. Ez sokszor elhúzódó folyamat, mert az előszűrésben, interjúztatásban nem feltétlen külön HR-es kolléga vesz részt, hanem a közvetlen munkahelyi vezető, akinek a mindennapi teendői közé kell beilleszteni ezt a feladatot. 

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk keretén belül, a toborzást, előszűrést, első személyes interjúkat is a Humán Centrum munkatársai végzik, de a kiválasztási döntést az ügyfél hozza.  A legalkalmasabbnak tűnő 3-6 jelöltből a megbízó cég munkatársai részvételével végzett személyes interjú és a pályázati anyagok alapján választanak. A kiválasztott munkavállalóval köt munkaszerződést a cég. Munkaerő-közvetítésről itt még bővebben olvashat.

  • Munkaerő-kölcsönzés során a kiválasztás lépései megegyeznek a munkaerő-közvetítési szolgáltatásnál ismertetett folyamattal. A megbízó cég által kiválasztott munkavállalóval a Humán Centrum Kft. köt munkaszerződést, de a pályázó a megbízó cég telephelyén és irányításával látja el feladatait. További információkat talál a munkaerő-kölcsönzés részleteiről, előnyeiről a linkre kattintva.

 

Állásajánlataink

A Humán Centrum Kft.-nek érdeke, hogy a munkaadó minél előbb és pont Önt válassza, ezért érdemes minél részletesebb adatokkal regisztrálnia rendszerünkbe. Egy hajóban evezünk!