27 találat

Szűrőfeltételek
Termelés/ Gyártás
Gépbeállító
Szekszárd

Gépbeállító

Szeretne egy olyan munkakörben dolgozni, ahol lehetősége van a műszaki tudása kibontakoztatására és kreativitására? Érdekli a járműgyártás folyamata és a műszaki világ izgalmas kihívása? Ha igen, akkor Önt várjuk, hogy csatlakozzon partnercégünkhöz gépkezelő pozícióban! Az általuk kínált lehetőség, hogy részt vegyen az alkotásban, a gondolkodásban és a tervezésben, szakmai fejlődését és karrierjét elősegítheti. A 3 műszakos munkarend sem jelent problémát? Ne habozzon, jelentkezzen még ma, és legyen részese egy dinamikus és inspiráló munkakörnyezetnek!

Csomagológép-kezelő
Veresegyház

Csomagológép-kezelő

Érdeklik a gyógyszergyártási folyamatok és az üzemi tesztelések, nem okoz gondot a 3 műszakos munkavégzés, akkor legyen Ön is az Opella Healthcare csapat tagja!

Operátor
Maklár

Operátor

Betanított munkát kínálunk Makláron, ahol hosszú távon helyezkedhet el több műszakos munkarendben, akár pályakezdőként is!

Betanított munka
Eger

Betanított munka

Hosszú távú, összeszerelői munkakörben tapasztalattól függően nettó 255-380.000 Ft-os bér, ingyenes céges buszjáratok vagy utazási költségtérítés, jó munkakörülmények várják nálunk.

Elektromos szerelő
Gárdony

Elektromos szerelő

Érdeklődik a hajózás világa iránt, szívesen dolgozna egy jó hangulatú, családi munkakörnyezetben? Jelentkezzen még ma és legyen az egyik legfontosabb eleme a hajógyártásnak!

CNC gépkezelő
Marcali és környéke

CNC gépkezelő

CNC vagy gépi forgácsoló végzettséggel jelentkezzen hozzánk! Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő állást. Olvasson tovább a részletekért! 

Minőségellenőr
Veresegyház

Minőségellenőr

A General Electric megbízásából várjuk kiemelt bérezéssel, minőségellenőr pozícióra középfokú végzettséggel rendelkezők jelentkezését!
Betanított operátor
Hatvan

Betanított operátor

Alap vagy középfokú végzettséggel, jó kézügyességgel ez a betanított munka tapasztalat nélkül is könnyen ellátható.  

Gépkezelő
Hatvan

Gépkezelő

Műszaki érdeklődésű munkatársakat keresünk hosszú távra, stabil jövedelmet biztosító világszínvonalú üzembe.

Üzemi anyagmozgató
Veresegyház

Üzemi anyagmozgató

Érdeklik a gyógyszergyártási folyamatok és az üzemi tesztelések? Nem okoz gondot a 3 műszakos munkavégzés? Akkor legyen Ön is az Opella Healthcare csapat tagja! Vegyen részt egy olyan munkában, ami a legfontosabb értékekről, az emberi életről szól.

Oldalszám:1/3