7 találat

Szűrőfeltételek
Beszerzés/ Logisztika/ Szállítás
Részmunkaidős targoncavezető
Biatorbágy

Részmunkaidős targoncavezető

Kiemelt logisztikai partnercégünk ezúttal targoncavezetői pozícióba keres munkatársakat. Ha szeretne egy műszakban, délutáni beosztásban dolgozni, jelentkezzen a pozícióra!

Targoncavezető
Vecsés

Targoncavezető

Amennyiben érdeklődik az autóipar iránt és szeretne egy dinamikusan fejlődő, több országon átívelő piacvezető cégnél dolgozni, ne habozzon. Jelentkezzen még ma, és legyen holnaptól Ön is a vállalat sikertörténetének részese!
Targoncavezető
Miskolc

Targoncavezető

Dolgozzon modern raktárépületben, több műszakban és segítse partnerünk munkáját! Járuljon hozzá Ön is a megrendelések teljesítéséhez! 

Olvasson tovább a részletekért!

Raktáros-targoncás
Hatvan

Raktáros-targoncás

Jelentkezzen hozzánk, amennyiben szeretne egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni és van gyártásban szerzett tapasztalata. Műszaki érdeklődés előnyt jelent. Targoncás bizonyítványra van szükség a pozíció betöltéséhez. A jó teljesítményt bónuszokkal ismerjük el.

Raktáros
Maklár

Raktáros

Rendelkezik új típusú targoncavezetői engedéllyel? Amennyiben igen, várjuk jelentkezését maklári partnercégünkhöz, ahol stabil, hosszú távú munkát kínálunk Önnek raktáros pozícióban, akár pályakezdőként is!
Raktáros
Ecser

Raktáros

Modern munkakörnyezetben, két műszakos munkarendben kínálunk hosszú távú munkalehetőséget. Nem jelent gondot, ha még nem rendelkezik targoncás jogosítvánnyal, most megszerezheti!

Targoncás anyagmozgató
Ecser

Targoncás anyagmozgató

Modern munkakörnyezetben, két műszakos munkarendben kínálunk hosszú távú munkalehetőséget targoncás jogosítvánnyal rendelkezőknek!