2023. november 16.

CV Ambulancia – ingyenes tanácsadás önéletrajza elkészítéséhez

Mit írjunk az önéletrajzba? Vagy inkább fordítva: mit keres a HR-es az önéletrajzokban? Ha nem sikerül megfelelően a képességeket és szakmai tapasztalatot bemutatni, forduljon HR szakértőinkhez, akik személyesen elmondják Önnek egy ingyenes tanácsadás keretein belül. Nem általánosságban, hanem pont Önnek, pont az Ön végzettségét és szakmai tapasztalatát segítünk érthetően bemutatni.

Minden hónap utolsó egész hetében személyre szóló tanácsadással segítjük az álláskeresőket az önéletrajz javításában és célokhoz illesztésében.

Jelentkezés

Előzetes jelentkezését a cvambulancia@humancentrum.hu e-mail címünkre várjuk. Kollégánk egyeztet Önnel a tanácsadás időpontjáról.

Önéletrajz

  • Ha még nincs önéletrajza, akkor megnézheti itt, hogy milyen adatokkal állíthat össze egy egyszerű, rövid és bármilyen eszközön létrehozható önéletrajzot. 
  • Tapasztalattal nem rendelkező, diákok, pályakezdők vagy frissdiplomások pedig itt találják a pályakezdőknek kialakított letölthető önéletrajz sablont.

Nem kell külön gondolkodni, hogy mit és hogyan írjon bele, vagy hogyan építse fel az önéletraját, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy csak ki kelljen töltenie és már készen is van. Ám, ha még így is maradtak kérdései, akkor éljen ingyenes tanácsadásunkkal! 

Társadalmi felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalásunk keretén belül végzett tanácsadásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett pályakezdőket, valamint a tapasztalattal rendelkező álláskeresőket egyaránt.